Panouri sandwich pentru construcții

Recomandat clădirilor industriale și comerciale, unde estetica este importantă (hale, ferme agro-zootehnice, spații frigo)

Panourile sandwich sunt o soluție excelentă pentru acoperișurile sau pereții unor clădiri variate, datorită proprietăților lor excelente. Acestea sunt construite din două straturi de oțel galvanizat, cu un strat de izolație termică din spumă de poliuretanică între ele.
Aceste panouri sunt ideale pentru clădirile industriale, comerciale, agro-zootehnice, centre sportive sau logistice, datorită capacității lor de a rezista la diferite condiții meteo și de a oferi un nivel ridicat de izolare termică și fonică.
De asemenea, panourile sandwich sunt ușoare, ceea ce le face mai ușor de instalat și mai accesibile din punct de vedere al costurilor. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, ceea ce le face o soluție versatilă pentru orice tip de construcție.
În concluzie, panourile sandwich sunt o soluție excelentă pentru acoperișurile clădirilor industriale, comerciale, agro-zootehnice, centre sportive sau logistice, oferind proprietăți excelente de izolare termică și fonică, ușurință în instalare și costuri accesibile.

1. Tablă din oțel zincat prevopsită

2. Miezul: spumă poliuretanică PUR sau PIR

3. Garnitură de etanșare

4. Holșurub auto-perforant cu șaibă

5. Calotă metalică cu garnitură

Dimensiuni disponibile:

• lungime 2000-13500 mm | • lățime 1000 mm

panou1

Imbinare panou sandwich acoperis

panouperete2

Imbinare panou sandwich perete

panouperete3

Panou sandwich perete

panouperete1

Panou sandwich perete

Paletarul de culori disponibil pentru panourile sandwich