Material Oțel cu protecție de aluzinc si acoperite cu piatră naturală
Lungimea țiglei 1320 mm
Lungimea învelitorii
1265 mm
Lățimea învelitorii 369 mm
Înălțime totală 40 mm
Țigle/m2 2.14 buc
Greutatea pe suprafață 3.05 kg
Înclinația minimă 12 grade (21%)

GERARD Classic - tigle metalice din oțel cu protecție de aluzinc, rezistente la coroziune si acoperite cu piatră naturală.

Rezistenţă la grindină

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul Sistemul GERARD pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm. Chiar și o piatră  cu dimensiunile de 90 mm nu poate găuri acoperișul GERARD, astfel, siguranța noastră la condițiile meteo nefavorabile rămâne intactă.

Rezistenţă la zgomot

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus la zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere, care reduce transmiterea sunetului. Rezistenţă la incendiu

Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu datorită substratului de oțel neinflamabil și a stratului de suprafață care împiedică chiar și răspândirea flăcărilor. Având țiglele bine fixate în opt puncte, există o mai mică probabilitate ca acoperișul să se prăbușească și nu va permite scânteilor să pătrundă în locuință.

Rezistenţă la gheață și zăpadă

Stratul de piatră este încorporat în fiecare profil GERARD. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc până când aceasta se topește natural și fără pericol. GERARD poate rezista unei sarcini de zăpadă și stratul de protecție nu va fi afectat când este expus la gheață și îngheț!

Rezistenţă la vânt şi furtună

Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile GERARD, rezistente la condițiile meteo extreme, pot face față chiar și acestuia! Sistemul de fixare unic, orizontal al GERARD - fixăm panoul orizontal în 8 puncte diferite prin cuie de scândurile acoperișului, astfel că efortul de forfecare produs de vânt este practic eliminat.

Greutate redusă şi rezistenţă la cutremur

Fiind de 10 ori mai ușor decât țiglele din beton sau  ceramică, țiglele rezistente la condiții meteorologice extreme pot să facă față chiar și unor cutremure mici. Există situații documentate în care în timpul unui cutremur, case care aveau acoperișuri grele s-au prabușit, pe cînd casele de pe aceeași stradă acoperite cu GERARD au rămas intacte sau au suferit avarii minime. Pereții slăbiți pot susține un acoperiș cu greutate redusă, iar țiglele prinse fac un acoperiș puternic.

Garanție 50 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Culori disponibile
Culorile pot să difere în funcție de tipul monitorului. Pentru a te asigura că alegi culoarea potrivită, cere paletarul de culori de la reprezentantul EUROTIGLA.