Termeni si conditii

Vizitarea sau folosirea, produselor vizualizate pe site-ul www.euro-tigla.ro implica acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor.

COMERCIANTUL ONLINE

www.euro-tigla.ro este un serviciu online. www.euro-tigla.ro  este administrat de SC EUROTIGLA SRL cu sediul in Municipiul Constanta, Bdul. Aurel Vlaicu 144 B, înregistrată la O.R.C. nr. J13/473/2011 , CUI RO28099088, e-mail: office@euro-tigla.ro.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.euro-tigla.ro fără o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al site-ului www.euro-tigla.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. EUROTIGLA SRL sau a furnizorilor sai și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.euro-tigla.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteți folosi adresa de mail office@euro-tigla.ro.

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.euro-tigla.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, cum ar fi primirea newsletter-ului www.euro-tigla.ro, este necesar sa va înregistrați ca utilizator (sa va creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor si conditiilor de utlizare a www.euro-tigla.ro si a Politicii de confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

www.euro-tigla.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri la propria sa discretie.

Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le recititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.euro-tigla.ro. Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul dvs. de utilizator.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Caretta.ro este un site proiectat de SC EUROTIGLA SRL. Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC EUROTIGLA SRL si isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

DATELE PERSONALE / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Prin inregistrarea ca utilizator al www.euro-tigla.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.euro-tigla.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.euro-tigla.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.euro-tigla.ro, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate catre terti.

Informatiile despre dvs. pot fi folosite de SC EUROTIGLA SRL doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul euro-tigla.ro: procesarea cererilor, ofertarea de produse, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra,  contactarea, inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon, in legatura cu oferte de produse si servicii ale euro-tigla.ro sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte special.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC EUROTIGLA SRL, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Furnizarea informatiilor personale

Furnizarea serviciilor de pe euro-tigla.ro va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC EUROTIGLA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SC EUROTIGLA SRL pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul efectuarii oricaror verificari justificate in baza legii.  Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC EUROTIGLA SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC EUROTIGLA SRL. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC EUROTIGLA SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa administrator@euro-tigla.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale. SC EUROTIGLA SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere de la SC EUROTIGLA SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere de la SC EUROTIGLA SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC EUROTIGLA SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.euro-tigla.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.euro-tigla.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.euro-tigla.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

PREZENTAREA SERVICIILOR SI DESCRIEREA PRODUSELOR

SC EUROTIGLA SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.euro-tigla.ro, fara o instiintare prealabila. Descrierile produselor  prezente pe site-ul www.euro-tigla.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.euro-tigla.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

SC EUROTIGLA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate in urma recomandarilor prezentate pe acest site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

euro-tigla.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale si garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ.

GARANTII SI LIMITARI

www.euro-tigla.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. SC EUROTIGLA SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei. SC EUROTIGLA SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC EUROTIGLA SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor. SC EUROTIGLA SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

RECENZII, COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE TIPURI DE CONTINUT

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; pot trimite sugestii, idei, pot pune intrebari, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

– nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;

– nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaj colective sau alte forme de “spam”.

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.euro-tigla.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.euro-tigla.ro, transmiteti (in afara cazurilor in care SC EUROTIGLA SRL indica altfel), drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. SC EUROTIGLA SRL are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.euro-tigla.ro, cedati dreptul SC EUROTIGLA SRL de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati, ca materialele postate nu violeaza niciuna dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.euro-tigla.ro

www.euro-tigla.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. www.euro-tigla.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. www.euro-tigla.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

FORTA MAJORAwww.euro-tigla.ro

www.euro-tigla.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.euro-tigla.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.euro-tigla.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.euro-tigla.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.euro-tigla.ro, erorile de operare, precum si cazurile de fora majora stipulate de legislatia in vigoare.

PUBLICITATEA

www.euro-tigla.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.euro-tigla.ro si prin acceptarea Termenilor si condițiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidențialitate, va exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

RECLAMATII PRIVIND INCALCAREA LEGII REFERITOARE LA PROTEJAREA PROPRIETATII INTELECTUALE

www.euro-tigla.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: administrator@euro-tigla.ro sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate la capitolul Contact.

LIMITARI PRIVIND UTILIZAREA ANUMITOR TEHNICI DE COMUNICATIE LA DISTANTA

Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:

 1. a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
 2. b) telecopiator (fax)
 3. c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta

 1. a) imprimat neadresat;
 2. b) imprimat adresat;
 3. c) scrisoare tipizata;
 4. d) publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. e) catalog;
 6. f) telefon cu interventie umana;
 7. g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. h) radio;
 9. i) videofon (telefon cu imagine);
 10. j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. k) posta electronica (e-mail);
 12. l) telecopiator (fax);
 13. m) televiziune (teleshopping).

LITIGII

Prin vizualizarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC EUROTIGLA SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC EUROTIGLA SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Termeni şi condiţii generale

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informaţii corecte, complete şi actualizate referitor la produsele afisate pe site.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise nu conţin erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari inerenţi în condiţiile operării în mediu virtual.

Societatea furnizoare îşi declină răspunderea pentru omisiunile sau inadvertenţele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informaţiilor de pe site, inclusiv cele care provin din operaţiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Destinatarul comerciant acționează pe riscul propriu, dacă a știut sau ar fi trebuit să știe, în concordanță cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, că informația conținută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parţială) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţa majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi facută răspunzătoare pentru nicio pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene şi condiţii ale contractului și ale celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționărit site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricăreia din obligațiile sale şi pentru daune care rezultă din utilizarea produselor şi serviciilor afișate pe site.

DIVERSE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asuma în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din vizitarea www.euro-tigla.ro.