Gard EUROTIGLA Elegant

 

Panoul de gard EUROTIGLA ELEGANT este ideal pentru cei care doresc un nivel maxim de intimitate, izolând perfect zona din interiorul curții tale de ochii curioșilor

Lățime efectivă: 1180 mm

Lățime utilă: 1160 mmÎnălțime minimă panou: minimum 300 mm  

Gard EUROTIGLA Lego

Gardul EUROTIGLA LEGO reprezintă soluția inovativă pentru construcțiile moderne. Un astfel de gard are un aspect frumos, modern și elegant. Designul lui se îmbină armonios cu ansamblurile arhitecturale moderne, dar și cu clădirile în stil clasic. Modelul de gard EUROTIGLA LEGO asigură o ventilație bună și un nivel foarte ridicat de intimitate.
Pentru un gol de1/1 mp se vor folosi 10 sipci la 1 m, 3 profile U și suruburi (4 / șipca)
- lățime profil U 5.5 cm .

Gard EUROTIGLA Semirotundă

Șipcă EUROTIGLA SEMIROTUNDĂ face parte din categoria de produse premium. Designul este complet sigur – nu există elemente ascuțite. Secțiunile longitudinale oferă maximă rezistență. Montarea se poate face pe verticală sau pe orizontală, în funcție de preferințele fiecăruia. Indiferent de modul în care se face prinderea.
Necesar pe metru liniar – 9 bucăți de șipcă + 4 șuruburi /șipcă
Lățime utilă: 107 mm

Gard EUROTIGLA Classic

Un gard metalic realizat din sipca EUROTIGLA CLASSIC reprezintă alternativa șipcilor tradiționale. Este estetică, rezistentă și reprezintă o soluție fiabilă pentru orice proprietate. Designul se încadrează perfect în orice peisaj, atât în mediul urban cât și în mediul rural.
Necesar pe metru liniar – 10 bucăți de șipcă + 2 suruburi/șipcă
Lățime utilă: 96 mm