Parazapada – un accesoriu foarte important pentru siguranta acoperisului

Finisarea NEOMAT – pentru un acoperis de calitate
01/06/2020
Arata tot

Parazapada – un accesoriu foarte important pentru siguranta acoperisului

Este iarnă! În acest anotimp se testează cel mai bine calitatea acoperișului dumneavoastră. Iarna este perioada în care acoperișul este supus multor încercări. De la viscole, la zăpadă  și îngheț, toate sunt teste pe care învelitoarea trebuie să le treacă.

Parazapezi Stefan cel Mare

     Zăpada, în orice cantitate s-ar acumula, este cea care exercită o mare presiune asupra sistemului pluvial, adică jgheaburile casei. Nimeni nu-și dorește ca blocurile mari de zăpadă care alunecă de pe acoperiș să producă pagube, odată căzute pe mașini, plante sau alte amenajări. Și, de asemenea, zăpada staționată pe marginea acoperișului poate duce la apariția temuților țurțuri de gheață.

Parazapada Eurotigla

     Există o rezolvare și pentru toate aceste situații neplăcute!  Pentru a preîntâmpina orice probleme, la nivelul învelitorii se folosesc câteva accesorii care au rolul de a păstra stratul de zăpadă pe acoperiș.  Aceste accesorii sunt parazăpezile, opritoarele de zăpadă, care sunt specifice fiecărui tip de acoperiș. Opritoarele au diferite dimensiuni, care sunt în concordanță cu tipul țiglei și se vor monta după reguli stricte, în numărul și forma indicată  de către producător.

    Există numeroase variante de parazăpezi. După forma lor, ele pot fi liniare, omega, tubulare sau tăietoare de zăpadă. Și da, ele trebuie să fie montate pe orice acoperiș!  Pentru a lua o decizie corectă în ceea ce privește montarea lor, trebuie să luăm în calcul tipul de acoperiș, înclinația lui, lungimea apei, structura lui și, bineînțeles, numărul elementelor de fixare.

   Având îndrumarea echipei Eurotigla, puteți alege în cunoștință de cauză parazăpezile potrivite nevoilor dumneavoastră! 

Call Center | 0799 353 535
Call Now ButtonContacteaza-ne!
Deschide Whatsapp
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>