Cum alegem furnizorul si montatorii acoperisului?

Cum se monteaza sipca de lemn pentru acoperis?
11/05/2020
tigle metalice acoperisuri Constanta, Braila, Tulcea, Ialomita
Sfaturi practice in legatura cu tigla metalica: modele
21/05/2020
Arata tot

Cum alegem furnizorul si montatorii acoperisului?

DCIM/103MEDIA/DJI_0413.JPG

Cand dorim sa construim un acoperis, iar calitatea si durabilitatea sunt prioritatea noastra, trebuie sa tinem cont de mai multi factori:

  1. Materialele de calitate;
  2. Alegerea unor furnizori de incredere;
  3. Echipa de montatori profesionisti;
  4. Garantia oferita pentru tigla metalica si pentru montaj.

1. Materialele de calitate

Piata este invadata, in momentul de fata, de tot felul de materiale care nu sunt calitative pentru un acoperis durabil. Nu putem folosi pentru un acoperis tigla metalica sau tabla cutata cu o grosime sub 0,5 mm. Rezistenta acesteia in timp este scazuta, iar garantia este aproape inexistenta. Vom cauta intotdeauna informatii referitoare la denumirea tablei, durata de viata, rezistenta la coroziune si la culoare.

Alegerea unui model de acoperis trebuie sa fie potrivita pentru zona in care locuiesti – conditii meteo, dar trebuie sa tina cont si de aspectul estetic – incadrarea lui in zona. Tine minte! Acoperișul protejează cladirea si componentele sale de efectele vremii!

2. Alegerea unor furnizori de incredere

Am ales modelul de tabla. De unde o pot cumpara?

O simpla cautare pe Internet va poate oferi o multitudine de variante pentru a face achizitia tiglei metalice.

Alegerea este simpla: cauta un portofoliu de lucrari si parerile altor clienti, asigura-te ca firma are un sediu stabil, un istoric curat si cat mai indelungat pe piata acoperisurilor. Foarte important este sa vezi si alte lucrari cu acelasi model de acoperis ales. Astfel, vei sti, inca de la inceput, aspectul acoperisului finalizat.

Dupa ce ai stabilit firma furnizoare, obtine de la acestia o oferta de pret completa care sa contina atat preturile pentru tigla metalica si accesoriile necesare, dar si pentru montajul acesteia. Suna si stabileste o intalnire cu un agent de vanzari. Agentul de vanzari masoara si intocmeste oferta de pret. Este foarte important ca acoperisul sa fie masurat, pentru a se face o oferta de pret.

Au fost numeroase cazuri in care desenul, sau ce credeam noi ca avem pe acoperis, nu s-a potrivit cu masuratorile. In cazul firmei noastre, agentul de vanzari ofera consultanta si face masuratori, gratuit. De asemenea, el va poate arata paletarul de culori si texturi de tabla pentru a vedea efectiv culoarea si finisarea. Cere agentului de vanzari toate informatiile necesare cu privire la materialele folosite, termenul de finalizare si garantie.

3. Echipa de montatori profesionisti

NU LASA MONTAJUL ACOPERISULUI TAU PE MANA ORICUI!
Daca firma furnizoare de tigla metalica se respecta, intotdeauna iti va recomanda o echipa de montatori profesionisti. Un montator profesionist va sti unde si cum trebuie batuta sipca de caroiaj, nu iti va monta vreodata tabla invers, nu va pune suruburile la intamplare, va folosi scule profesionale pentru taierea si indoirea tablei, va sti sa monteze sistemul pluvial si insiruirea poate continua.

Montatorii nostri sunt acreditati de Ministerul Educatiei ca tinichigii pentru sisteme de acoperisuri si invelitori, iar experienta lor este vasta.

Puteti avea cea mai scumpa si de calitate tigla metalica, dar, daca montajul tiglei metalice nu este facut corect, toate functionalitatile tablei se vor pierde.Garantia oferita pentru tigla metalica si pentru montaj

4. Garantia oferita pentru tigla metalica si pentru montaj

Furnizorul tiglei metalice este obligat sa va ofere garantie pentru tigla metalica aleasa, astfel ca, in functie de finisajul tablei, garantia pentru tabla pleaca de la 10 ani si poate ajunge la 50 ani. Totodata, garantia oferita de montatori este foarte importanta. In lipsa acesteia, orice defect aparut in montajul acoperisului nu va putea fi remediat.

Nu ne dorim sa ne repetam, dar o facem. NU LASA MONTAJUL ACOPERISULUI TAU PE MANA ORICUI pentru ca risti ca, in caz de defecte, sa nu iti mai raspunda la telefon sau sa dispara de pe piata.

In speranta ca v-am ajutat cu aceste informatii, va rugam sa vizionati o parte dintre lucrarile noastre pe pagina de youtube https://www.youtube.com/channel/UCeHMlRPGzi5LaEIi-bR7GEQ   sau pe Facebook Eurotigla.

Suntem firma potrivita pentru constructia acoperisului dumneavoastra! Vizitati-ne showroom-ul din Constanta B-dul Aurel Vlaicu nr. 144 sau ne puteti suna pentru informatii si oferte la 0799353535.

Alege EUROTIGLA – pentru un acoperis fara griji!

Call Center | 0799 353 535
Call Now ButtonContacteaza-ne!
Deschide Whatsapp
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>