Sfaturi practice in legatura cu tigla metalica: modele

Cum alegem furnizorul si montatorii acoperisului?
14/05/2020
Finisarea NEOMAT – pentru un acoperis de calitate
01/06/2020
Arata tot

Sfaturi practice in legatura cu tigla metalica: modele

tigle metalice acoperisuri Constanta, Braila, Tulcea, Ialomita

tigle metalice acoperisuri Constanta, Braila, Tulcea, Ialomita

Este cert faptul ca tigla metalica este favorita, atunci cand este vorba despre alegerea unui acoperis. Si acest lucru este posibil pentru ca tigla metalica este disponibila in multe culori si profile. Tocmai aceasta varietate ingreuneaza luarea unei decizii. Iata cateva ponturi pentru cei care doresc achizitionarea tiglei pentru acoperis.

Asadar, aspectul mat sau lucios al tiglei este dat de vopseaua cu care este acoperit metalul galvanizat – zincat. Apoi, grosimea unei foi de tigla metalica: aceasta variaza intre 3,5 si 5,5 mm. Astfel, aceste doua aspecte: grosimea tiglei si cele doua straturi, de vopsea si zinc-galvan, fac diferenta in ceea ce priveste durata de viata a acoperisului, pana la 50 de ani.

Tigla metalica modele

Al doilea avantaj al unui acoperis realizat din tigla metalica este rezistenta lui la temperaturi extreme (de la -50 grade, la + 70 de grade), montarea tiglei fiind, astfel, posibila in orice anotimp.

Un alt aspect important este faptul ca tigla metalica ofera o izolare fonica foarte buna, astfel ca ploaia ce se loveste de acoperis va deveni un zgomot placut.

Si, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un acoperis perfect, EUROTIGLA va poate ajuta si cu montajul acestuia. Tigla metalica necesita atentie deosebita atunci cand vine vorba despre montaj, iar omiterea unor pasi din procesul de montare se vor traduce, ulterior, in costuri usturatoare. De aceea, este crucial ca montajul sa fie facut de la inceput si pana la sfarsit de catre aceeasi echipa.

Vă prezentăm, în continuare, modelele de țiglă metalică furnizate de Wetterbest.

Tigla metalica model Clasic

Tigla metalica model Clasic este fabricata din otel galvanizat la cald si este acoperita cu vopsea aplicata in mai multe straturi.

Caracteristici tehnice:

Grosime de la 0,4 la 0,6 mm

Strat protect Zinc: 225-275g/mp

Lungimi panouri 490-6000 mm

Latime panou 1210 mm – util 1150

Panta minima montaj 14 grade

Avand o greutate redusa – datorita configuratiei sale – si o linie eleganta si simpla, modelul clasic este potrivit oricarui tip de acoperis rezidential sau comercial.

Tigla metalica model Gladiator

Modelul Gladiator  aduce in prin plan profilul tiglelor de tip antic roman combinand duritatea sistemelor de invelitori cu eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene.

Caracteristici tehnice:

Grosime de la 0,4 la 0,6 mm

Strat protect Zinc: 225-275g/mp

Lungimi panouri 475-6000 mm

Latime panou 1200 mm – util 1120

Panta minima montaj 14 grade

Ideal pentru învelirea caselor de vacanță, a proiectelor din domeniul turismului etc.

Țigla metalica model Cardinal

Profilul Cardinal se remarcă prin linii ample ce amintesc de forma țiglelor ceramice, avand muchii pronunțate ce il diferențiază de restul profilelor de țiglă existente.

Grosime de la 0,5 la 0,55 mm

Strat protect Zinc: 275g/mp

Lungimi panouri 450-6000 mm

Latime panou 1200 mm – util 1150

Panta minima montaj 14 grade

Profilul Cardinal are o greutatea redusă și se instalează rapid fara pierderi de material fiind soluția potrivită pentru acoperișuri de la simplu la complex.

Țiglă metalică model Colosseum

Geometria panourilor de ţiglă Colosseum este zveltă şi amplă, caracteristici ce contribuie la creşterea rezistenței profilului, asigurand in același timp o capacitate rapidă de evacuare a apei la nivelul acoperișului și de degajare a masei de zăpadă.

Grosime de la 0,4 la 0,6 mm

Strat protect Zinc: 225-275g/mp

Lungimi panouri 450-6000 mm

Latime panou 1180 mm – util 1045

Panta minima montaj 14 grade

Modelul Colosseum are bază decupată pe contur, iar această proprietate îi facilitează obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material.

Cu o aparență deosebită, elegantă și robustă in același timp, țigla metalică Colosseum este potrivită, mai ales pentru invelirea acoperișurilor cu suprafețe mari și geometrii variate.

Țiglă metalică model Plus

Modelul Plus prezintă o înălțime a treptei dintre module de 30 de mm, care îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.

Grosime de la 0,5 la 0,55 mm

Strat protect Zinc: 225-275g/mp

Lungimi panouri 430-6000 mm

Latime panou 1210 mm – util 1150

Panta minima montaj 14 grade

Cu o geometrie ce amintește de învelitorile tradiționale și cu simetrie a zonelor de suprapunere longitudinală față de axul central, modelul Plus se poate monta pe majoritatea formelor de acoperiș.

In speranta ca v-am ajutat cu aceste informatii, va rugam sa vizionati o parte dintre lucrarile noastre pe pagina de youtube https://www.youtube.com/channel/UCeHMlRPGzi5LaEIi-bR7GEQ   sau pe Facebook Eurotigla.

Suntem firma potrivita pentru constructia acoperisului dumneavoastra! Vizitati-ne showroom-ul din Constanta B-dul Aurel Vlaicu nr. 144 sau ne puteti suna pentru informatii si oferte la 0799353535.

Alege EUROTIGLA – pentru un acoperis fara griji!

Call Center | 0799 353 535
Call Now ButtonContacteaza-ne!
Deschide Whatsapp
1
Vă putem ajuta?
Buna ziua! Vă pot ajuta?
//]]>